Medzi jej hlavné prednosti patrí:
- chemická, bakteriologická a organoleptická neutralita nerezu k mliečnym výrobkom,
- schopnosť čistenia, pre zaistenie dokonalej hygieny,
- povrch nerezovej ocele má čistý a lesklý vzhľad a nevyžaduje dodatočnú ochranu. Nehrozí riziko kontaminácie a údržba je jednoduchšia,
- nerezová oceľ vykazuje vysokú trvanlivosť a odolnosť proti korózii a starnutiu,
- pre použitie nerezovej ocele hovoria aj ďalšie faktory – mechanické vlastnosti, koeficient rozťažnosti, tepelná vodivosť a jednoduché použitie.
Spoločnosť Rea-S je trhu viac ako 20 rokov a svoje schopnosti potvrdila už mnohokrát pri realizácií viacerých projektov v potravinárskom a mliekárenskom priemysle.
Rea-S používa nerezovú oceľ
pre všetky aplikácie, systémy a technológie, ktoré dodáva. Patria sem potrubia pre prepravu mlieka a produktov z mlieka, čerpadlá, armatúry, nádrže a ich komponenty. Svoje technológie spoločnosť často realizuje v korozívnom prostredí maštalí, mliekární a spracovateľských halách. Všetky technológie sú vybavené systémom CIP (Cleaning In Place – Čistenie na mieste), ktorý je v potravinárstve nevyhnutný, a to pre čistenie bežne znečistenej technológie alebo pri zmene receptúry na inú. Čistenie na mieste znamená, že čistenie prebieha bez demontáže systému.
Spoločnosť montuje a inštaluje zariadenia a systémy vlastného dizajnu a výroby, ale je schopná postupovať aj v súlade s dokumentáciou objednávateľa. Nerezová oceľ je jediný materiál, pomocou ktorého je možné kombinovať trvanlivosť, robustnosť a odolnosť proti korózii, čo sú prvoradé požiadavky mliekárenského priemyslu. Pri svojich projektoch spoločnosť využíva automatické orbitálne zváranie. Tento typ zvárania výrazne znižuje počet chýb v porovnaní s ručným zváraním.
Najdôležitejšie aktíva spoločnosti sú:
|
|
Mlieko a mliečne výrobky sú životne dôležitou súčasťou stravy. Obsahujú množstvo základných stavebných prvkov potrebných pre rast detí a sú dôležitou súčasťou ľudskej výživy vo všeobecnosti. Mliečne výrobky tvoria jednu z piatich hlavných skupín potravín, ktoré spolu tvoria zdravú a vyváženú stravu. Medzi základné stavebné prvky patrí vápnik, skupina vitamínov B, vitamín A, jód, horčík, fosfor, draslík a zinok. Mlieko a mliečne potraviny môžu tiež pomôcť zlepšiť zdravie kostí a zubov a zohrávajú dôležitú úlohu pri ochrane tela pred hypertenziou.